Спа и релакс

Фирма Бороло започва дейността си, като производител на стоманени изделия за окомплектовки.

През 2002 година, поради все по-специфичното търсене от страна на клиентите, се специализира в производството на високотехнологични изделия от неръждаема стомана, предназначени изключително за СПА центрове и козметични студия. Така патентова няколко свои изделия, сред които са и специалните дифузери за ароматерапия и халотерапия, съчетани с хромотерапия. Това ги нарежда на едно от първите места по функционалност и дизайн.

През последните пет години Бороло набра популярност със своите соларни огледала, използвайки висок производствен капацитет, в съчетание с иновативни лед технологии. Фирмата създаде продукти, популярни както сред традиционните клиенти, за оборудване на СПА, така и за хотели, здравни заведения и частни домове.

През 2014 година фирма Бороло е наградена за изработка на лесно преместваема солна кабина, доказала своето благотворно влияние върху цялостния организъм на човек още от най-ранна възраст, до късна старост.

ISO BENESSERE

От 1998 година фирма ISO BENESSERE работи в сектор SPA
В началото изработват само традиционните хоризонтални солариуми, добре приети и до днес.
Следвайки по-високите изисквания създават няколко нови футуристични модела на вертикални и кресла солариуми.
От 2005 година стартират производството на специални легла за разкрасителни и релаксиращи процедури, съчетали високи технологии на управление. Използвани са природни блага с доказани свойства върху кожата и целия организъм, като хималайска сол, пясък, вода.
Основните терапии са хромо, музикотерапия, съчетани с подходяща за различните процедури – вода, пара, вибрации и аромати. Използваните лед технологии стимулират клетъчното обновяване.