Дълбоко хидратиращо с кадифен ефект

Хидратиращо, но леко и бързо попиващо. Формулирано със специално внимание към текстурата: кремообразна, лека и течна при нанасяне. Изключително приятна при нанасяне, с лек и нежен натурален  аромат на горски плодове, с преобладаващи нотки на малина.

Бързото абсорбиране се дължи на специалния комплекс от натурални восъци с хидратиращ и защитен ефект: био слънчоглед, мимоза и жожоба.

Съдържанието на Rubiox, патентована формула на специално селектирани биологични насаждения, отгледани на тосканските хълмове до гр. Лукка и съчетани в точни пропорции в зависимост от специфичните им качества като малини, боровинки, черници, цариградско грозде.

ЦАРИГРАДСКО ГРОЗДЕ – силно антиоксидантно и защитно действие срещу чупливост на капилярите. Богато на желязо, калий и биофлавоноиди.

Антиоксидантни свойства имат и плодовете на касис и боровинка. Богатото съдържание на витамин С, полифеноли, флавоноиди и антоцианини,гарантират защитното им действие.

Антиоксидантния ефект на Rubiox е доказан и потвърден чрез лабораторни тестове “ин витро”, проведени със съдействието на Департамента по развойна дейност към Медицинския научен институт на Университета в гр. Ферара.

За по-дълготраен ефект антиоксидантното действие на Rubiox, е подсилено от синергията с бяла ружа и слез, които гарантират бавно освобождаване.

Дълбокото хидратиращо действие е гарантирано от урея, в съчетание с био мед от Тоскана, био слънчогледово олио и натурални восъци.

Резултатът от специално подбрани, дозирани и формулирани био съставки е НЕЖНО, ФУНКЦИОНАЛНО БИО МЛЯКО ЗА ТЯЛО. Лесно попива, хидратира в дълбочина.

Прави кожата кадифено мека, с нежно ухание на горски плодове.

Леката текстура се нанася с нежни масажни движения. Поради бързото си абсорбиране, без остатък от следи, млякото е подходящо за всеки сезон и особено за летните горещини, след излагане на слънце.